بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای کسب درآمد از ایران (آپدیت 2020)

امروزه دیگر کسب درآمد از اینترنت چندان عجیب و غیر واقعی نیست. یکی از روش های این کار، فریلنسر هست که جز پر درآمد ترین شغل های جهان نیز به حساب میاید. سایت های زیادی چه خارجی چه ایرانی برای این کار هست که هر کدام ویژگی مخصوص خودش را دارد و برای عده ای مناسب هست و برای عده زیاد جذاب نیست. در این مطلب از سایت وریفای کده می خواهید به بهترین سایت های فریلنسر خارجی بپردازیم که شما می توانید با کارکردن در آنها کسب درآمد دلاری کنید. در ادامه باما همراه باشید.

 

بهترین سایت های فریلنسر خارجی کدامند؟

امروزه فریلنسر در ایران هنوز نوپا به حساب می آید و زمان زیادی نمی شود که سایت های مختلفی شروع به فعالیت در این حوزه کردند. به همین خاطر هنوز تعداد سایت ها زیاد نشده و افراد خیلی راحت می توانند یکی را برای کارکردن انتخاب کنند. اما در خارج از کشور بسیار شرایط فرق دارد و سایت های بسیار زیادی وجود دارند که در این حوزه فعالیت می کنند. اما یکسری از آنها به عنوان مرجع و بهترین ها شناخته می شوند که قصد ما داخل این مطلب معرفی همین سایت ها است.

 

توجه ! فریلنسر یک سراب !

بسیاری از افراد با هدف کسب در آمد از اینترنت و فقط برای اینکه بتوانند کسب درآمد دلاری داشته باشند سمت این سایت ها و این شغل می یابند ولی باید بگم که دقیقا برعکس چیزی است که بسیاری از افراد به شما می گویید. این کار نیز سختی های خودش را دارد به خصوص در سایت های خارجی، ولی خب ویژگی هایی دارد که بسیاری آن را ترجیح می دهند. به علاوه اگر شما به درآمد برسید، درآمد بسیاری زیادی نصیب شما می شود و این سختی بی پاسخ نیست. ولی برای ورود به این عرصه باید حتما دارای تخصصی باشید که بتوانید آن را به صورت آنلاین ارائه دهید.

 

5 تا از بهترین سایت های فریلنسر خارجی:

اکانت فریلنسر - سایت فریلنسر دات کام

سایت freelancer

قطعا دیگر از نام آن مشخص است که جز اولین ها است و از محبوبیت بسیار زیادی  نیز برخوردار است. به نوعی باید گفت که دنیای فریلنسر خارجی 2 پادشاه دارد که یکی از آنها همین سایت فریلنسر دات کام است.

این سایت در بین کاربران ایرانی هم از محبوبیت بسیار برخوردار است و دلیل آن هم پیدا شدن کارهای بهتر و فرایند ثبت نام راحت تر است. این دو برای فریلنسر های ایرانی بسیار مهم است.

البته در این سایت رقابت بسیار است و در کنار آن پروژه های نیز خیلی زیاد هستند و برای افرادی که تازه دارند شروع به کار می کنند این سایت جز یکی از بهترین ها به حساب می آید.

طبق گزارشاتی که خود سایت داده است. این سایت دارای بیش از 48 میلیون یوزر از بیش از 247 شهر و کشور مختلف است. قطعا سایتی با این آمار  بالا دارای پروژه های بسیار زیادی در دسته بندی های بسیاری است.

اما توجه کنید که این سایت خیلی برای فعالیت کردن راحت نیست. درست است آسان تر است فرایند ثبت نام شدن و وریفای کردن اکانت فریلنسر آن ولی هنوز مشکلاتی با توجه به ایرانی بودن شما می تواند پیش بیاید.

اگر قصد فعالیت دارید می توانید از خدمات وریفای حساب freelancer یا خرید حساب کامل فریلنسر، وریفای کده استفاده کنید و بدون هیچ نگرانی کار خود را شروع کنید.

بهترین سایت های فریلنسر - سایت آپورک خارجی

سایت Upwork بهترین سایت فریلنسر خارجی برای حرفه ای ها!

اگر بالاتر را خوانده باشید من گفتم که دو سایت وجود دارد که به عنوان پادشاه فریلنسر خارجی شناخته می شوند و جز بهترین سایت های فریلنسر خارجی هستند. پادشاه دوم همین سایت Upwork است.

این سایت محیط بسیار تخصصی تری دارد و برای افرادی که خیلی تازه کار هستند چندان فضای مناسبی نیست. نحوه فعالیت در این سایت کمی سخت تر است اما پیدا کردن پروژه راحت تر و درآمد بیشتر است. یکی از مشکلات بزرگ افراد که در این سایت فعالیت می کنند این است که باید فعال باشند و در صورتی که فعال نباشد این سایت آنها را بیرون می اندازد. همچنین فرایند وریفای کردن اکانت آن نیز بسیار سخت تر است و جز سخت ترین سایت های ممکن است.

اگر قصد فعالیت دارید حتما قبل از شروع فکری برای وریفای کردن اکانت Upwork خود بکنید. می توانید از خدمات وریفای اکانت آپورک سایت ریفای کده استفاده کنید. برای این کار با ما تماس بگیرد. ما خوش حال می شویم پاسخگوی شما باشیم.

Fiverr بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای افراد پاره وقت و تازه کار!

یکی دیگر از سایت های محبوب سایت فایور است. این سایت کمی با سایت های فریلنسر دیگر فرق دارد. به این صورت که شما باید خدمات خود را معرفی کنید و خود کارفرما شما را انتخاب می کند.

در این سایت انواع و اقسام خدمات از قیمت دلار شروع می شود و ارائه می شود. برای همین کار کردن در آن کمی سخت است و بیشتر برای افرادی که شاید رزومه و نمونه قوی دارند یا چندان تخصصی ندارند خوب باشد. در غیر این صورت به علت رقابت بسیار بالا بین فریلنسر ها و تعداد بالای آن فعالیت کردن در آن کمی سخت است. سایت فایور جز بهترین سایت های فریلنسر خارجی برای افراد تازه کار تر به حساب می آید.

سایت 99 دیزاین - کسب درامد دلاری

99designs

این سایت دیگر از اسمش مشخص است که در آن بیشتر پروژه ها به طراحی و دیزان مربوط می شود و افرادی که بیشتر در این حوزه تخصص دارند می توانند سراغ آن بروند. این سایت هم برای تازه کارها مناسب است که پروژه بگیرید و هم برای افراد حرفه ای و دارای رزومه که بتوانند پروژه هایی با قیمت بالا بگیرند.

Guru

این سایت نیز یکی از بهترین گزینه های فریلنسری به حساب می آید که در روز تعداد بسیار زیادی پروژه در آن ثبت می شود و می توان پروژه های مختلفی برای خود پیدا کنید. البته اگر کمی حرفه ای تر و دارای چند نمونه کار باشید در این سایت خیلی بهتر به موفقیت می رسید. این سایت حداقل یک بار ارزش دیدن را دارد. ویژگی های مثبت این سایت از جمله: پروژه های زیاد، روند کار خوب و …… آن را تبدیل به یکی از بهترین سایت های فریلنسر خارجی کرده است.

 

آیا سایت های فریلنسر بیشتری نیست؟

باید بگم که چرا چندین سایت دیگر هستند که جز تاپ ترین ها هستند و چند ده سایت دیگر هم هستند که وجود دارند. اما بیشتر فریلنسر ها مخصوصا فریلنسر های ایرانی پروژه های خود را از این سایت ها پیدا می کنند. سایت فریلنسر دات کام و آپورک نیز بین این 5 تا جز بهترین ها به حساب می آیند که ایرانی های زیادی در آن کار می کنند و دارند پول های بسیار خوبی بدست می آورند.

 

کلام آخر

اگر تخصص لازم را دارید می توانید با فعالیت کردن در این سایت ها درآمد دلاری داشته باشید که خیلی در ایران ارزش دارد چون به پول ما بسیار زیاد می شود. اما مسئله وریفای کردن بسیار مهم است چون ممکن است که شما اصلا نتوانید کار کنید یا اینکه پروژه را انجام دهید و برای دریافت پول به مشکل بربخورید. سایت وریفای کده خدمات وریفای اکانت فریلنسر را انجام می دهد که می توانید با این مجموعه تماس بگیرید و از این خدمات استفاده کنید.

در وبلاگ وریفای کرده مطالبی برای فریلنسر ها مخصوصا فریلنسر های خارجی ارائه می شود که می توانند با استفاده از این مطالب بسیار سریع تر پیشرفت کنند و به موفقیت و درآمد برسند.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

0